Hoogpunten Crypto Investment Summit 2017 van Vincent Everts!

De eerste editie van Crypto Investment Summit is een feit! In één middag brachten 20 sprekers je alles bij over Bitcoin en crypto. De dag stond in het teken van uitersten en enorme tegenstellingen. Van strategieën van crypto miljonairs tot een crypto4dummies, van mining tot security en van de grootste blockchain coins tot ICO’s. Wat moeten we met Bitcoin?  Zijn we te laat voor investeren in crypto? Is het een hype of fraude? Dat waren de vragen woensdag!

Eén van mijn hoogte punten was de tegenstelling van 2 van de grootste experts. Marc van der Chijs was enorm pro Bitcoin en voorspelde dat hij miljoenen waard gaat worden. Justin Bols daarentegen riep juist op om weg te blijven van Bitcoin en dat Ether of iets anders over gaat nemen. Marc denkt dat er wel problemen zijn met Bitcoin maar dat deze langzaam opgelost gaan worden. Justin denkt van niet.

Vervolgens de tegenstelling tussen Crypto For Dummies voor de beginners en ver de diepte in met Marius Jansen over handelen in futures en opties van Bitcoin.

Tot slot het praten over de top 10 grootste coins vergeleken met kleinere coins zoals Martijn van der Tuin over altcoins en Michael Eerhart over ICOs!

Leave a Reply